KJØPSVILKÅR

Kidso.no tar forbehold om at varer kan være utsolgt.

BYTTE /RETUR /REKLAMASJON

Pakker som ikke blir hentet innen fristen og kommer i retur vil bli avkrevd et gebyr på kr 150.

Ved retur innen angrefristen på 14 dager(jf. Angrefristloven) sendes det en mail til kundeservice@kidso.no. Mailen må merkes retur, ordrenr og varenummer på varen som skal retuneres. Kostnader ved retur eller bytte av vare blir belastet kjøper. Kjøper er ansvarlig for at varen kommer frem uskadet og i komplett tilstand. Varer som retuneres må være i orginalembalasje, den må ikke være brukt eller ødelagt. Alle lapper må henge på varen. Varens kjøpspris refunderes dersom alle vilkår for angreretten er oppfylt.

FEIL VARE:

Ved feilsendelse eller skadde varer meldes dette fra ved å sende en mail til kundeservice@kidso.no innen 1 dag fra du har motatt varen. Vi sender ny vare dersom vi har dette på lageret og returporto vil bli dekket. Synlige skader på sendingen må meldes fra til postkontoret hvo du henter pakken om vi skal kunne erstatte varen. Send en mail til kundeservice@kidso.no med en god beskrivelse av skaden.

Retur av varen skal alltid sendes med sporing(ikke oppkrav). Uten sporing vil ikke selger ha noe ansvar om varen ikke kommer frem.

PERSONOPPLYSNINGER

Sørbø barn behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

 

For at du bedre skal finne oss på nett så har vi laget en tekst med tagger og stikkord slik at du enklere kan finne frem til våre produkter:

Kidso selger barneklær, babyklær og tilbehør til baby og barn på nett. Vi tilbyr ulike produkter som ullundertøy til barn, tøfler, ullklær, julekjoler, sko til barn og baby samt mye mer. Vi har alltid produkter fra noa noa, kivat luer, wheat barneklær samt mange andre kjente merker til baby og barn. Gjennom de forskjellige sesongene ut året så har vi ulike salg av barneklær, babyklær på salg og billige barneklær. Vi håper at du finner noe som kan falle i smak hos oss, kidso.no. Vi satser på å være størst i Norge på barneklær på nett og babyklær på nett. 

Velkommen til kidso.no